Fusilli pesto met broccoli -

Nog geen reviews
0 g groente
arrow down

Bereiding (20 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet een pan met ruim water op voor het blancheren van de broccoli en een voor het koken van de fusilli.
  2. Was de cherry tomaatjes, leg ze in een ovenschaal, besprenkel ze met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof de tomaatjes circa 10 minuten in de oven.
  3. Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
  4. Kook ondertussen de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Blancheer in de tussentijd de broccoli ongeveer 5 minuten in ruim water tot beetgaar. Giet de broccoli af en spoel de broccoli koud af zodat de garing stopt.
  6. Snijd ondertussen de rode peper fijn.
  7. Meng de pesto, de rode peper, de helft van de geraspte kaas en de broccoli door de fusilli. Serveer de gepofte tomaatjes erbij of erop. Strooi de rest van de geraspte kaas erover en besprenkel het geheel met de extra vierge olijfolie.
TIP

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 1 st BroccoliHerkomst: Bruinsma
  • 125 g Cherry tomaten, losHerkomst: balcon de nijar
  • 50 g Pesto SicilianoHerkomst: la bio idea
  • 100 g Geraspte pittige kaasHerkomst: weerribben zuivel
  • 150 g Volkoren fusilliHerkomst: Van der Moolen
  • 0.5 st Rode peperHerkomst: Gert van Brakel
Zelf toevoegen
  • 1 el Olijfolie
  • snufje Zout en peper
  • 1 el Olijfolie extra vierge

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit
co2-reduction-score
CO2eq
water-reduction-score
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd

Voedingswaarden

Per portie
Allergenen informatie

Vergelijkbare recepten

Aubergine-zoete aardappelsalade
700 kcal
450 g groente
Variatie,   9 maanden,   Glutenvrij,   Gezin,   Vegan,   Lactosevrij,   Seizoen,   Vegetarisch
Flammkuchen met gekleurde tomaatjes
699 kcal
250 g groente
Seizoen,   9 maanden,   Gezin,   Variatie,   Vegetarisch,   Eiwitrijk,   Lekker snel
Heekfilet met waterkerssalsa en pastinaakpuree
554 kcal
320 g groente
Koolhydraatbewust,   Afvallen
Keto Broccolisoep met basilicum-olie en spek
607 kcal
380 g groente
Koolhydraatbewust,   Ketogeen
Eierlasagne met ham en spinazie
599 kcal
200 g groente
Koolhydraatbewust,   Afvallen,   Ketogeen
Foe Yong Hai in tomatensaus
534 kcal
390 g groente
Afvallen,   Koolhydraatbewust
Boerenkool stamppot met gekaramelliseerde ui
765 kcal
350 g groente
9 maanden,   Glutenvrij,   Eiwitrijk,   Gezin,   Seizoen,   Variatie,   Lactosevrij
Keto Thaise crispy koolsalade met tofu en pindadressing
586 kcal
275 g groente
Ketogeen,   Koolhydraatbewust
Special +€ 1,70 p.p.
Gnocchi met mini mozzarella
709 kcal
250 g groente
Specials,   Variatie,   Seizoen,   Lekker snel,   Gezin,   Vegetarisch,   9 maanden
Special +€ 4,00 p.p.
Biefstuk tagliata met Parmezaan
724 kcal
280 g groente
Variatie,   Specials,   Glutenvrij,   Lactosevrij,   Eiwitrijk,   Seizoen,   Gezin