Fusilli pesto met broccoli -
Nog geen reviews
0 g groente
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet een pan met ruim water op voor het blancheren van de broccoli en een voor het koken van de fusilli.
- Was de cherry tomaatjes, leg ze in een ovenschaal, besprenkel ze met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Pof de tomaatjes circa 10 minuten in de oven.
- Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
- Kook ondertussen de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Blancheer in de tussentijd de broccoli ongeveer 5 minuten in ruim water tot beetgaar. Giet de broccoli af en spoel de broccoli koud af zodat de garing stopt.
- Snijd ondertussen de rode peper fijn.
- Meng de pesto, de rode peper, de helft van de geraspte kaas en de broccoli door de fusilli. Serveer de gepofte tomaatjes erbij of erop. Strooi de rest van de geraspte kaas erover en besprenkel het geheel met de extra vierge olijfolie.
TIP
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st BroccoliHerkomst: Lexportia
- 125 g Cherry tomaten, losHerkomst: balcon de nijar
- 50 g Pesto SicilianoHerkomst: la bio idea
- 100 g Geraspte pittige kaasHerkomst: weerribben zuivel
- 150 g Volkoren fusilliHerkomst: Van der Moolen
- 0.5 st Rode peperHerkomst: Solid
- 1 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
- 1 el Olijfolie extra vierge
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Voedingswaarden
Per portieAllergenen informatie