Yoghurt met warme kaneelpeertjes en walnoten

Nog geen reviews
175 kcal
0 g groente
Yoghurt met warme kaneelpeertjes
arrow down

De biologische yoghurt van Weerribben Zuivel is échte boerderijzuivel. De melk komt van koeien die rustig kunnen grazen in het Nationaal Park Weerribben Wieden. De melk wordt direct verwerkt in het naastgelegen zuivelfabriekje van Weeribben. Dat levert yoghurt op met een heerlijk milde en frisse smaak.

Bereiding (25 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was of schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Meng de peer met een beetje honing en breng op smaak met kaneelpoeder. Hak de walnoten grof.
  3. Leg de peer en de walnoten in een ovenschaal en bak 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Serveer de yoghurt met de warme peer en walnoten.
TIP
Je kunt de peer ook bruin bakken in een bakpan.

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 1 st Peer
  • 25 g WalnotenHerkomst: Your Organic Nature
  • 200 ml YoghurtHerkomst: Weerribben Zuivel
Zelf toevoegen
  • 2 tl kaneelpoeder
  • 1 st Honing

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -15%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit+ 50%
co2-reduction-score
CO2eq -31%
water-reduction-score
Water -54%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
KoolhydraatbewustVariatieVegetarischGlutenvrijEiwitrijk9 maandenSeizoenAfvallenGezin

Voedingswaarden

Per portie
Energie175 kcal
Koolhydraten19 g
Suiker15 g
Vet9 g
Verzadigd vet1 g
Eiwit3 g
Vezels3 g
Zout0.1 g
Allergenen informatie
Melk
Lactose
nutriscore-B

Vergelijkbare recepten