Dress and Eat Red Day bij Ekomenu

In samenwerking met de Hartstichting

Op 29 september is het Eat Red Day bij Ekomenu. Zo vragen we aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Hart- en vaatziekten worden bij vrouwen namelijk nog te vaak over het hoofd gezien. Hier moet verandering in komen! Daarom vraagt de Hartstichting hier jaarlijks aandacht voor op Dress Red Day. Doe jij ook mee?

Ekomenu heeft een indrukwekkende, simpele en uiteraard rode pasta op het menu gezet. Hiervan doneren we 1 euro per verkochte maaltijd aan de Hartstichting!

*Let op: de maaltijd is onderdeel van een maaltijdbox van 3 of 4 gerechten naar keuze.

Bekijk het menu

Ekomenu in samenwerking met de Hartstichting

[object Object]

Ekomenu doneert 1 euro per maaltijd

Met deze rode pastasalade eet je niet alleen naar hartelust en voor een goed doel, het is ook nog eens heerlijk gezond. Deze snelle pasta zit boordevol vezels, zoete en knapperige puntpaprika, romige mozzarella en als uniek ingrediënt de zongedroogde tomatentapenade die het gerecht naar een hoger niveau brengt. De rucola en de verse oregano zijn de toppers die het gerecht afmaken.

Tip: Je kunt de salade ook lauwwarm eten!



Gezonder en lekkerder kunnen we het bijna niet maken en per verkochte Eat Red maaltijd doneert Ekomenu ook nog eens 1 euro aan de Hartstichting!

Doen!

Bekijk de receptkaart

Te weinig aandacht voor vrouwen: Dress Red Day!

Bij vrouwen worden hart- en vaatziekten nog steeds te vaak over het hoofd gezien en daar willen we een verandering in brengen. Op Dress Red Day steekt heel Nederland zich in het rood en Ekomenu doet een duit in het zakje door ook een rode maaltijd op het menu te zetten.

Samen maken we het verschil

Ekomenu en de Hartstichting vragen meer aandacht en delen kennis over hart- en vaatziekten bij vrouwen. Naast aandacht, kennis en bewustwording is er ook hard extra onderzoek nodig, want er is nog veel onbekend.

Bestel de Eat Red Day pasta

Eat and Dress Red Day met Ekomenu en de Hartstichting

De mensen achter Ekomenu

Het team van Ekomenu vertelt je graag meer, leer ons en ons verhaal kennen.

De missie van Ekomenu

[object Object]

Jack, founder en directeur

Changing food behaviour voor een betere voedselketen

[object Object]

Sophie, foodcoach en programma's

Op een makkelijke manier, gezonder en lekkerder eten

[object Object]

Joep, biologische tuinder

Ekomenu is dé ambassadeur voor bio

[object Object]

Marjolein, chef recepten

Iedereen heeft een eigen smaak, daar houden wij rekening mee

[object Object]

Isabella, voedingskundige en coördinatie recepten

De lekkerste én gezondste recepten die kloppen

[object Object]

Freya, gezondheidsexpert en culinaire content

Samen inspireren, informeren en ontspannen aan tafel

[object Object]

Pieter, verantwoordelijk voor de operatie

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt, we werken met biologische producten en sorteren op zo min mogelijk plastic

[object Object]

Harrie Van Den Elzen van de Boomgaard

Wij telen op een biologische manier en met zoveel mogelijk hulp van de natuur

next slide
previous slide

[object Object]

Ga helemaal los in het rood en deel!

Doe mee met de actie en deel ook jouw rode outfit (of uiteraard de rode maaltijd) en tag daarin de @hartstichting en @ekomenu. Vergeet niet #dressredday2024 te vermelden, zodat we samen lekker veel bereiken.

Deel!

Lees meer

Back in een nieuwe gezonde flow met Ekomenu

Start nu met een nieuwe gezonde routine, waar Ekomenu je bij kan helpen.

Speciale actie: Ontvang een gratis fruitpakket met onbespoten en uiteraard biologische ingrediënten bij een nieuw abonnement op onze maaltijdbox.

Een perfect begin na de zomervakantie.

Start nu

Krijg een gratis fruittas met biologische producten bij je eerste Ekomenu bestelling

[object Object]

1 dag, 11 stranden. Durf jij het aan?

Ekomenu is er in ieder geval bij! Wij doneren aan alle dappere wandelaars heerlijke biologische appeltjes. Geef je op voor de 11strandentocht, laat je sponsoren en help de Hartstichting en haar geweldige, goede doel.

Doen!

Meer info of schrijf je hier in